SOS armband voor je kind

SOS armband voor je kind

SOS armband kind

Kinderen zijn van nature echte avonturiers. Ze spelen graag buiten en gaan graag op onderzoek uit. In het enthousiasme kan het echter voorkomen dat ze de weg kwijtraken en niet meer terug kunnen vinden. Vooral in onbekende omgevingen ligt dit gevaar op de loer, zoals op vakantie. Met een SOS armband kind is je zoon of dochter altijd maar een stap verwijderd om contact met jou op te kunnen nemen. Jouw 06 nummer staat op het armbandje aangegeven, zodat je kind je mobiele nummer niet hoeft te onthouden. Zo kan je je kind met een gerust hart laten spelen, zonder je zorgen te maken.

Vrolijke armbandjes in verschillende kleuren

Een SOS armband kind hoeft zeker niet saai te zijn! Deze zijn in verschillende leuke kleurtjes en kraaltjes te verkrijgen. Deze zijn in de lievelingskleur van je kind te krijgen, zodat ze hem met plezier dragen! Deze zijn van elastiek gemaakt zodat ze comfortabel zitten en gemakkelijk om te doen zijn. Online heb je de SOS armband gemakkelijk besteld. Je hoeft alleen de kleur te bestellen en het mobiele nummer doorgegeven, en de armband wordt zo bij jou thuisbezorgd. Voor een paar euro heb je deze armband al online besteld. Het hoeft dus niet veel te kosten om jou als ouder een veilig gevoel te geven wanneer je kind de deur uit is.

Ook in enkelbandjes te verkrijgen

De armbandjes zijn gemakkelijk te dragen en zien eruit als een leuk sieraad. Kinderen zijn natuurlijk erg actief, waardoor het kan zijn dat ze de armbandjes met spelen af willen doen. Je kan gelukkig ook een SOS enkelbandje voor je kind bestellen. Deze zitten ook erg comfortabel en vergeten kinderen makkelijk, aangezien deze minder in de weg kan zitten. De enkelbandjes zijn ook in verschillende kleuren te verkrijgen, en ook hier staat jouw 06 nummer op aangegeven. Zo kan je kind onbezorgd buiten spelen, wetende dat je maar een telefoontje verwijdert bent wanneer het nodig is. Met sos armband kind kan je zoon of dochter veilig op avontuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.