Zwangerschapscontroles bij verloskundigenpraktijk Pendrecht  

Zwangerschapscontroles bij verloskundigenpraktijk Pendrecht  

Ben je zwanger en zoek je een verloskundigenpraktijk voor je zwangerschapscontroles? Je kunt dan terecht bij Verloskundigenpraktijk Pandrecht. Hier maak je een eerste afspraak voor een zwangerschapscontrole en plan je vervolgafspraken. Je krijgt tijdens de afspraken naast een zwangerschapscontrole ook informatie en hulp tijdens je zwangerschap. Ook ga je er uiteraard naartoe voor je echo's. Als je wilt mag je je partner, een familielid of vriend(in) meenemen naar je afspraken bij Verloskundigenpraktijk Pandrecht.

Wat houdt een zwangerschapscontrole in?
Zodra je weet dat je zwanger bent, ga je je melden bij een verloskundigenpraktijk, bijvoorbeeld Verloskundigenpraktijk Pandrecht. Dit doe je zodat je er terecht kunt voor je zwangerschapscontroles. Een zwangerschapscontrole is een bezoek aan een verloskundige. Elke maand ga je gemiddeld 1x naar Verloskundigenpraktijk Pandrecht voor een zwangerschapscontrole. De verloskundige meet dan jouw bloeddruk en doet onderzoek naar de groei en ontwikkeling van de baby en jouw baarmoeder. Naast de zwangerschapscontroles heb je ook nog een screeningsgesprek (helemaal aan het begin) en twee echo’s: rond 7 weken zwangerschap en halverwege, rond 20 weken zwangerschap. Als je wilt kun je ook nog tussendoor een pretecho inplannen.

Verloskundigenpraktijk Pandrecht is 24 uur per dag bereikbaar
Als je je tussen de zwangerschapscontroles zorgen maakt, dan kun je altijd contact opnemen met Verloskundigenpraktijk Pandrecht. Je kunt 24 uur per dag telefonisch bij hen terecht om vragen te stellen. Je mag ook op de verloskundigenpraktijk langskomen en in noodgeval kan er ook een verloskundige bij jou thuis langskomen om te checken of alles goed gaat met de baby. 

Wat is een pretecho?
Ook voor een pretecho kun je terecht bij verloskundigenpraktijk Pandrecht. Een pretecho is iets anders dan een gewone echo. De beelden die je tijdens de pretecho te zien krijgt zijn ruimtelijker en levendiger. Je ziet je baby in 3D, 4D en in kleur. Hierdoor zie je veel nauwkeuriger hoe je kleintje eruitziet en beweegt en voel je je heel dicht bij je baby. Aan het einde van de pretecho, die 20 of 30 minuten duurt, krijg je 2 zwart/wit foto’s en 2 kleurenfoto’s van je baby cadeau.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.